ALTIJD ZICHT OP HET WATER

Op het Beach Resort wordt in de eerste fase een kern van 20 lodges gevormd. Het kleinschalige park is ruim verkaveld en de lodges op het park zijn zo gepositioneerd dat iedere woning contact heeft met het water. Vanuit de woning is er altijd een lange zichtlijn over de Oostzee. Het groen van de omgeving mag ongestoord door lopen over het terrein. Waar nodig zal het park worden beplant met inheemse beplanting. Zo behoudt de locatie zijn landschappelijke karakter. Iedere woning krijgt een toegewezen parkeerplaats buiten het terrein. Het park ligt op loopafstand van het centrum van dorp Mörbylånga met winkels en jachthavens. 

plan-olandkopie

OP IEDER MOMENT VAN DE DAG OPTIMAAL GENIETEN

De houten Sea Lodges krijgen aan beide zijden een terras waar het heerlijk vertoeven is. Ochtend- en avondzon, of juist schaduw; u heeft het voor het uitkiezen! En als het buiten wat minder is kan er binnen gezellig een vuurtje worden gestookt in de houtkachel. Zo kan er zelfs jaarrond worden genoten van de woning.

VERHUUR DOOR DUTCHEN

Dutchen biedt een onderscheidend aanbod aan van luxe vakantievilla’s op kleinschalige parken. De parken zijn gelegen op unieke locaties langs de kust, op de Wadden en bij prachtige natuurgebieden in Nederland. In de villa’s gaat veel aandacht uit naar architectuur en interieur; de woningen zijn veelal ingericht door interieurdesigners en zijn uitgerust met vele extra’s.