EEN PRACHTIGE VERSCHIJNING, ZOWEL BINNEN ALS BUITEN

De robuuste Sea Lodge krijgt een stoer, uit duurzaam hout vervaardigd uiterlijk. Grote raampartijen met zwarte kozijnen geven de woning tegelijkertijd een hoogwaardige look & feel. Het moderne interieur zal een worden voorzien van meubels met een ‘Scandinavisch design’ karakter. Overal is aan gedacht en alles is zo ontworpen dat u optimaal van het verblijven in en rond uw woning kunt genieten. 

woning-interieur_2

RUIMTE OM TE RELAXEN

De Sea Lodges kenmerken zich door een stoere houten afwerking, grote raampartijen en aan twee zijden een ruime veranda waar het buitenleven lonkt. Op de begane grond van de woning bevindt zich een living met open keuken en een gezellige haard, een badkamer met inloopdouche, een aparte sauna en een slaapkamer met 2-persoons bed. Via een trap bereikt u de tweede verdieping met bergruimte en twee slaapplekken.

OPTIONEEL: EXTRA SLAAPVERTREK

Er is een mogelijkheid de Sea Lodges van een extra slaapvertrek met twee slaapplaatsen te voorzien. De lodge heeft standaard vier slaapplaatsen, maar door het grote terras af te dekken met doek is er ruimte voor twee extra logees.